logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Kako se pripremiti za trening manifestiranja?

Trening manifestiranja donosi osjećaj zahvalnosti u život.

Kako se pripremiti za trening manifestiranja?

Kvalitetan trening, zadovoljan klijent

 

Kad se odlučite za trening, dobro je znati nekoliko stvari kako bi imali najviše koristi od njega.

 

  1. Pripremite osobnu priču s činjenicama, ali nemojte ulaziti previše detaljno u svaku pojedinost vezanu uz nju. To je bitno da se ne troši previše vremena na priču o onome što u vašem životu ne funkcionira.
  2. Razmislite o svakoj pojedinoj stvari oko koje želite pomoć i napišite po jednu rečenicu zašto mislite da vam taj aspekt života ne funkcionira, odnosno zašto se problem pojavljuje.
  3. Snimajte trening. Ako radimo on line preko zooma, trening snimam ja – pa vam ga šaljem, ali ako se čujemo preko nekog drugog medija nađite način da snimite trening. Tako će te imati najviše koristi od njega (moći će te ga poslušati više puta dok vam neke stvari ne sjednu). Ako se nalazimo osobno, trening snimam ja pa vam ga šaljem ili vi na mobitelu preko diktafona.
  4. Pripremite pitanja koja vam se čine bitna ili manje bitna kako bi vam mogla što detaljnije odgovoriti.
  5. Pokušajte staviti sve predrasude na stranu i slušati otvorenog uma jer mi kao ljudi čujemo jedino ono na kojoj smo vibraciji (zato je dobro da se trening snima – svaki put kad će te ga slušati, čut će te nešto novo)
  6. Link za prijavu nalazi se ovdje

 

Uživajte u danu i vidimo se na treningu!

Ana