logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Mala škola astrologije

Mala škola astrologije

Ljudi su oduvijek dizali svoje poglede k nebu nadajući se da će u njemu naći obrazac nekih budućih vremena.

Astrologija se s vremenom pretvorila u znanost i zauzela stabilno mjesto u svijetu.

U maloj školi astrologije istražit ćemo osnovna pitanja planeta i kuća, njihovih vrlih vladara i odnosa. Sve to radit ćemo s ciljem otkrivanja svog potencijala.

Primarna stvar koju ćemo naučiti u ovoj školi je kako iskoristiti dolazni potencijal i pokrenuti stvari iz natalne karte u onom smjeru koji će nam služiti.

Ništa nije zapisano u kamenu. U svakom trenutku postoji bezbroj realnosti kojima možemo svjedočiti, ali to ne radimo.

 

Zašto?

 

Postoje određeni obrasci s kojima smo došli na ovaj svijet te ih moramo prepoznati i razriješiti.

Pogled na natalnu kartu pokazat će nam točku fokusa i pranjanje za te obrasce.

Pogled na natalnu kartu isto tako dati će nam odgovore kako izaći iz začaranog kruga.

 

Cilj Male Škole Astrologije je pokrenuti stvaranje novih sinapsi učenjem novih termina te ovladavanjem novih vještina.

 

Isto tako, cilj mi je da svaki polaznik nauči pročitati svoju ili tuđu natalnu kartu tako da vidi što stoji ispod znakića ispisanih na komadu papira. Te osnovno, kako da svoje darove i izazove iskoristi za vlastiti rast i razvoj.

 

Svaki astrolog morao je naučiti priču o planetima, kućama, odnosima i položajima. I ja sam to prošla. Pa ipak, ono što sam primijetila na putu jest to, da kao i u životu, postoji tradicionalni način i „moj“ način. Ja sam odlučila astrologiju doživjeti na „moj“ način i to je baš ono što vam želim prenijeti.

U ovoj maloj školi astrologije polaznici će se upoznati s planetima i „planetarnim“ pričama kroz osobnosti planeta i njihov skriveni život unutar nas samih. Naučit će te iščitati osnovne postavke vlastite i tuđe karte. Pa ipak najviše od svega, željela bih vas naučiti iščitati potencijal svake planete na svojoj poziciji. Željela bih da zakoračite sa mnom u novu dimenziju stvarnosti u kojoj planeti pulsiraju u vama za vas.

Ja iskreno vjerujem da nam se stvari u životu događaju u odnosu na naša vlastita uvjerenja, a ne na stanje na nebu. Ipak, činjenica jest da su ti planeti na nebu stajali na određeni način u trenutku kad ste rođeni. Ustvari, natalna karta je kao otisak prsta – ne postoje dvije iste.

Natalna karta pokazuje nam principe kojima volimo podleći u životu. Pokazuje nam privlačnost prema određenima mislima i emocijama te samim time i privlače određene događaje u naš život.
Stoga, postoji bezbroj realnosti sad ovog trenutka. Vi ćete u maloj školi naučiti uočiti i pročitati kojoj realnosti naginjete, a kojoj biste doista željeli svjedočiti.
Kao „intuitivni“ astrolog, upoznati ću vas s vašom pričom te ćemo naći mehanizme i alate kako da mudro stupite u dodir s uzvišenim stanjem svoje ličnosti i željenom realnošću uz pomoć planeta.

 

Teme u maloj školi astrologije:

1. Planeti u natalnoj karti i kako se očituju u nama
2. Kuće u natalnoj karti i što one predstavljaju
3. Odnosi planeta unutar karte
4. Podrška planetarnog sustava u nama
5. Otkrivanje dolaznog i maksimalnog potencijala
6. Što je intuitivno očitanje i kako to naučiti
7. Kako koristiti astrologiju u manifestiranju vlastitih želja
8. Otkrivanje vlastite misije u životu
9. Promatranje planeta u tranzitu kroz kartu
10. Očitovanje različitih realnosti u istoj natalnoj karti

 

Molim vas da mi se  javite na kontakt obrazac i pošaljete mi svoje podatke o datumu, satu i mjestu rođenja za izradu natalne karte koju ćemo koristiti na radionici. Hvala.

 

Šaljem vam veliki pozdrav!

Ana