logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Manifestiranje određene osobe – moguće ili nemoguće

Manifestiranje određene osobe – moguće ili nemoguće

Mogu li manifestirati točno određenu osobu?

 

Odgovor na to pitanje je apsolutno da.

 

Kako je to moguće?

Lako.

Mi smo bića koja svojom maštom, svojim mislima i svojim emocijama kreiramo svijet oko sebe. Ako malo bolje proučite svoje svakodnevne misli, primijetiti će te da sve ono o čemu razmišljate najprije započne kao misao, ali nastavi se kao specifična slika.Što nam to govori?To nam govori, da naša podsvijest hvata sliku uz koju je vezana određena emocija i u skladu s tim doslovce manifestira realnost. Još jedna izrazito bitna stvar je ovo: recimo da počnemo razmišljati o nekoj sitnici, kao što je ručak. Odjednom ćemo se vidjeti kako jedemo, ali kako nismo generalno emotivno vezani za držanje žlice u ruci naše misli će poletjeti s ručka na prvu emotivno vezanu sliku.

U prijevodu:

Oni koji svaki dan moraju kuhati i izmišljati ručak – u sljedećem trenutku su ljuti na ukućane jer im nikada ne ponude kvalitetnu ideju i počinju se svađati s njima (fokus se preselio s ručka na osobu, pa dalje tko zna gdje)

Da ne nabrajam dalje, skužili ste poantu priče.

Što će te manifestirati?

Ručak i puno problema vezanih uz njega. Točka.

 

Specifična (točno određena) osoba

 

Ako znamo da namjera, slika i emocija kreiraju realnost, čovjek bi pomislio da je manifestacija poljupca s točno određenom osobom nevjerojatno jednostavna.

I u biti je!

Onog trenutka kada naučimo održati fokus na tom savršenom kraju (poljupcu) koji želimo.

Za to je potreban trening i brutalna iskrenost prema samome sebi.

Zašto?

 

Prvo, zato što zadržati misao u jednoj točci, koliko god jednostavno izgledalo i nije tako jednostavno – potreban je trening ( ne vjerujete – pokušajte zadržati neometani fokus na nečemu jednostavnom. Recimo zadržite fokus 5 minuta na vezanju žniranaca (vezica) na tenisici. Svaki put kad vam misao pobjegne na nešto drugo, vratite ju na tenisicu i ponovno zavežite žniranac. To je odlična vježba fokusa).

 

Drugo, brutalna iskrenost prema samome sebi.

Ako smo doista iskreni, primijetiti ćemo osjećaj u pozadini zamišljenog poljupca.

Kakav je osjećaj?

Reći ću vam. Generalno negativan, prepun sumnje i vjerovanja da je nemoguće.

Kako znam? Da nije tako, već bi se ljubili s tom osobom i ne bi čitali ovaj tekst.

Ali to je u redu.

U redu je sumnjati. U redu je raditi na manifestaciji i mjesecima, ako to znači da će te se u danom trenutku poljubiti s tom fantastičnom osobom.

Zašto je u redu?

Zato jer će te u tom procesu promijeniti uvjerenja o samome sebi.

Spoznati će te se da ste dovoljno lijepi, dobri, uspješni, jedinstveni, prekrasni, neovisni, kompletni i da ovaj cijeli svijet postoji zato da se pokori vašoj zapovjedi.

Shvatiti će te da je cijela realnost u kojoj živite ustvari vaša projekcija i kada vi budete znali da ste savršeni – to će znati i svi oko vas jer će samo potvrđivati ono što je vaše.

Potvrđivat će vašu osobnu istinu.

 

Slobodna volja

Ako manifestiram drugu osobu, da li to znači da se petljam u njenu slobodnu volju?

Apsolutno NE!

Sve već postoji, sve je već stvoreno.

Sve već postoji, samo se trebamo uskladiti s novom vibracijom

Realnost koju želite iskusiti već postoji.

Stoga, zapamtite:

Vi ništa ne kreirate, vi samo prilagođavate sebe vibraciji druge realnosti. (o tome će detaljno biti govora u sljedećoj objavi).

Ipak, ako vjerujete da nekog manipulirate i imate uvjerenje da to nije u redu – to je vaša istina i u skladu s njom će se posložiti realnost kojoj će te svjedočiti.

 

Sve je moguće

Ako manifestirate određenu osobu, vrlo je bitno da razumijete da je stanje u koje želite ući – STANJE U KOJEM JESTE S TOM OSOBOM.Što god radili, koju god manifestacijsku tehniku koristili – ZAPAMTITE!!!!! – idite na kraj, tamo gdje se već ljubite s tom osobom jer u našoj fizičkoj stvarnosti mi dobivamo ono u što vjerujemo da imamo. Ako želite i želite i želite nekoga, to znači da GA NEMATE (to je vibracija kojoj svjedočite – NEIMANJU!)

 

Sve je moguće! Nemojte razmišljati kako će se stvari dogoditi, to nije naš posao. Naš posao je da idemo na kraj koji želimo doživjeti.

I zapamtite, svaki kraj je početak nove želje!

 

Ljubim vas,

Ana

 

Upoznajte se detaljnije s mojim dugoročnim tretmanima, i individualnim tretmanima