logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Napad panike

Napad panike predstavlja kompleksni mehanizam reakcije tijela na misli,emocije i okolinu.

Ako zamislimo tijelo kao životinju, a našu svijest kao ono što mi jesmo – kao trener te životinje, tada počinjemo razumijevati nešto vrlo bitno.

Što?

Svojim negativnim mislima i emocijama – punih straha, strepnje, nesigurnosti i zabrinutosti treniramo tijelo da se nalazi u određenom stanju te luči određenu vrstu hormona.

 

 

Što više razmišljamo o strahu – više ga osjećamo.

Što više osjećamo strah – više o njemu razmišljamo.

 

To je zatvoreni krug i vrlo je teško iz njega izaći jer je dugotrajnim treniranjem tijelo postalo ovisno o toj specifičnoj kemiji.

Kako su reakcije tijela na naše misli i emocije postale trenutačne – tako se panika pojavljuje neočekivano i neprimjetno, jedino što primjećujemo jest okolina u kojoj se nalazimo u tom trenutku.

Kada povežemo misli, emocije i okolinu – dobiti ćemo napad panike na određenim mjestima, u određeno vrijeme ili u interakciji s određenim ljudima.

Tog trenutka kad se fokusiramo na okolinu i pomislimo da je okolina okidač napada panike doslovno se počinjemo nalaziti u vlastitom zatvoru i izbjegavamo sve potencijalno „opasne“ situacije kojih s vremenom ima sve više.

Vrijeme je da se vratimo na početak.

Vrijeme je da ozbiljnom predanošću i upornošću odviknemo tijelo od poznate reakcije te preuzmemo uzde nad njim.

Program Infinity nudi poseban program u trajanju od deset tjedana gdje klijent dobiva nužno znanje i iskustvo za ovladavanje ovog izazova.

Pozivam vas da mi se obratite s povjerenjem.

 

Napomena:

U sklopu Infinity programa ne propisuju se niti mijenjaju propisane količine lijekova. Ne izdajem recepte. Ne bavim se izdavanjem medicinske dokumentacije niti određivanjem dijagnoze. Za sve upite o lijekovima, načinu doziranja, nuspojavama, receptima i terapijama obratite se vašem liječniku. Teški akutni slučajevi moraju biti nadgledani od medicinske struke te se obratite najbližem liječniku ili hitnoj pomoći.

Hvala na razumijevanju.

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard