logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Neville Goddard – Četvorica moćnih

Neville Goddard - ulazak u sliku

Neville Goddard – Četvorica moćnih

Neville Goddard
Sjetva i Žetva – poglavlje 2 – Četvorica moćnih

..“U siječnju 1946, poveo sam svoju ženu i malenu kćer na Barbados u Zapadnim Britanskim Indijama na praznike. Ne znajući za bilo kakve poteškoće s kartama za povratak, nisam naše rezervirao prije odlaska iz New Yorka..

Nakon što smo stigli na Barbados, otkrio sam da postoje samo dva broda koja služe za prijevoz putnika, jedan iz Bostona i jedan iz New Yorka.

Rečeno mi je da nema dostupnih mjesta niti na jednom brodu prije rujna. Kako sam imao obveze u New Yorku zakazane u prvom tjednu svibnja, stavio sam svoje ime na dugu listu čekanja za isplovljavanje u travnju.

Nekoliko dana kasnije, brod iz New Yorka usidren je u luci.

Promotrio sam ga vrlo pažljivo i odlučio da je to brod kojim bi trebali ići nazad. Vratio sam se u svoj hotel i odlučno krenuo u unutarnju akciju, onu koju bih radio da doista plovimo na tom brodu. Smjestio sam se u ležaljku u spavaćoj sobi, da se mogu u potpunosti izgubiti u mojem imaginacijskom činu (mašti).

Na Barbadosu, da bi se ukrcali na veliki parobrod usidren u dubokoj luci, morali smo do njega doći motornim čamcem ili onim na vesla. Znao sam da moram uloviti osjećaj da plovimo na tom brodu. Izabrao sam unutarnju akciju u kojoj iskoračujem iz čamca i penjem se brodskim stepenicama na parobrod.

Ulazak u sliku

Prvi put kad sam pokušao, izgubio bi pažnju onog trenutka kad bih došao do vrha stepenica. Poveo bih sebe natrag dolje te pokušavao ponovno i ponovno.

Ne sjećam se koliko puta sam odradio ovu akciju u svojoj mašti dok nisam dosegnuo palubu i pogledao prema luci s osjećajem slatke tuge zbog odlaska.

Bio sam sretan što se vraćam svojem domu u New Yorku, ali i tužan što se opraštam od prekrasnog otoka i prijatelja. Sjećam se da sam u jednom od mojih silnih pokušaja uspinjanja po brodskim stepenicama u osjećaju da isplovljavam, zaspao. Nakon što sam se probudio, otišao sam za uobičajenim socijalnim aktivnostima dana i večeri.

Sljedećeg jutra, primio sam poziv od parobrodske kompanije u kojem su tražili da dođem do njihovog ureda i pokupim naše karte za travanjsku plovidbu. Bio sam radoznao zašto je Barbados izabran da zaprimi putnike na otkazana mjesta i zašto su izabrali baš mene, koji sam bio na kraju duge liste čekanja. Jedino što mi je agent mogao reći je to da je tog jutra zaprimljena poruka iz New Yorka u kojoj se nude mjesta za troje putnika.
Ja nisam bio prvi kojeg je agent nazvao, ali iz različitih razloga, oni koji su bili zvani nisu mogli krenuti travanjskom plovidbom.
Isplovili smo 20. Travnja i stigli u New York u jutro 1. Svibnja.

 

Neville Goddard tehnika manifestiranja želja

U produkciji mojeg filma…. plovidba brodom koji će me dovesti u New York 1. Svibnja….
Igrao sam četiri najbitnija karaktera u svojoj drami.
1. Producent – odlučio sam isploviti na točno određenom brodu u točno određeno vrijeme
2. Autor – napisao sam tekst za dramu… Vizualizirao sam unutarnju akciju koja je potvrdila vanjsku akciju koju bih poduzeo da je moja želja ostvarena
3. Direktor – uvježbavanje glumca (samoga sebe)
4. Glumac – penjao sam se brodskim stepenicama dok mi ta akcija nije postala potpuno prirodna….“

Želite li naučiti više o Neville Goddard – u, ulasku u sliku i ostvarenju želja prijavite se ovdje. Ovo je mjesto na kojem će te naučiti ostvarivati svoje želje na potpuno novi način.