logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

O nama

Ritam Stvaranja osmišljen je kao podrška svjesnom načinu življenja.

U početku to je bio isključivo moj kreativni projekt u koji sam zakoračila da bih sebe podržala na putu prema onome što sam željela.

Kako sam polako krčila put prema uspjehu, uvidjela sam da Ritam Stvaranja zaista privlači ljude iste ili slične vibracije kao što je bila i moja.

Stoga rubrika „O nama“ ustvari priča priču „O meni“ i  „O Vama“.

Pa da se upoznamo.

Ja sam Ana Ilijanić Jelušić. Prvi napad panike doživjela sam sa svojih 19 godina i od tada sam bila u potrazi za „izlječenjem“. Ta potraga odvela me k raznim ljudima i u doticaj s raznim knjigama. U godinama koje su slijedile diplomirala sam na geološkom fakultetu gdje sam ustvari razvila svoju sposobnost učenja. Nakon toga promijenila sam smjer kretanja u sasvim novom pravcu. Počela sam učiti o eteričnim uljima te na Institutu AromaVita završila za aromaterapeuta te se tamo i specijalizirala. Taman kad sam malo ovladala sama sa sobom, dobila sam prvo dijete je imalo zdravstvene probleme. Iako su mi napadi panike i izazovi s djetetom bili veliko iskušenje, počela sam istinski učiti – iz vlastitog iskustva. Spoznala sam koliko sam jaka i koji potencijal spava u meni. Školovanje sam nastavila kod Tomislava Budaka završivši za terapeuta karmičkih obrazaca. Kockice su se polako slagale u nekom željenom smjeru kad mi je umrla mama. Smrt roditelja doista donese neke potpuno nove poglede na svijet i testira sve što smo do tada naučili. U tom periodu otkrila sam dr. Joe Dispenzu koji je nevjerojatan znanstvenik i na temeljima tog znanja počela stvarati svoj život toliko velikim koliko nisam mogla ni sanjati da može biti. Pa ipak, najveći pomak doživjela sam kad mi je i tata umro ubrzo nakon mame. Iako na trenutak poljuljana, temelji su zaista čvrsti i snažni te sam krenula naprijed jača nego ikada. U nedavnoj prošlosti, nabasala sam na Nevillea Goddarda čija učenja su šlag na vrhu torte.

Iako je moj život do sada bio poprilično izazovan, donio mi je veliko iskustvo i znanje koje od 2008. godine uspješno primjenjujem u mentorskom radu s ljudima.

Zašto vam ovo sve pišem?

Zato da razumijete da se nikada nisam predala i digla ruke od sebe koliko god situacija u danom trenutku izgledala loše. Odredila sam svoj cilj i nisam skidala pogled s puta. Znanje koje posjedujem sakupila sam od različitih učitelja i svaki pojedini dio iskušala prvo na vlastitom primjeru te onda u terapeutskom radu.

Iskustvo mi je pokazalo da razumijevanje informacija predstavlja vrlo bitan aspekt napretka, ali bez konstantnog sprovođenja u djelo tih mentalnih ideja, nema niti ostvarenje želja. Stoga, ja kao terapeut potičem svakoga da nauči i upotrijebi dobiveno znanje jer jedino konstantni trening garantira istinski put k uspjehu.

Drugi dio priče ovog odjeljka je priča „O vama“.

Kao što sam naglasila na početku, Ritam Stvaranja osmišljen je kao podrška svjesnom načinu života. To mi govori da vaša prisutnost na ovim stranicama, priča priču o osobi koja želi više od života, koja želi nešto novo i svjesna je da ovaj život čini puno više od beskrajne petlje straha, ljutnje, boli i iščekivanja nesigurne budućnosti.

Ništa nije slučajno!

Vi ovdje niste slučajno. Znam da ovom svijetu imate jako puno toga za ponuditi.

Pa hajdemo uloviti ritam i stvoriti nešto potpuno novo.

Krenite!

Javi te se i stvorite sebi život kakav želite!

Veselim se novom poznanstvu!

Pozdrav,

Ana.

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard