logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Opći uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Korisnik posjetom www.ritamstvaranja.com web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća ove Uvjete korištenja web stranice www.ritamstvaranja.com, a svakim korištenjem web stranica Ritam Stvaranja, Korisnik potvrđuje da je u tome trenutku upoznat s aktualnom verzijom Uvjeta korištenja i da iste u cijelosti prihvaća.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama Ritam Stvaranja ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Ritam Stvaranja te se mogu koristiti isključivo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava i prava trećih osoba. Korištenjem sadržaja web stranica Ritam Stvaranja korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja te prihvaća koristiti sav sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ritam Stvaranja neće biti odgovoran za način korištenja web stranica Ritam Stvaranja, za radnje Korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja kao niti za bilo kakvu štetu koja može nastati Korisniku ili trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranica Ritam Stvaranja. Sva mišljenja, članci, novosti i bilo koje druge informacije objavljeni na web stranici Ritam Stvaranja, služe isključivo u svrhu informiranja i ne zamjenjuju zdravstvene usluge pružaju doktori i ovlašteni zdravstveni djelatnici. Ni Ritam Stvaranja niti pojedini autori ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za bilo koje odluke ili radnje koje su poduzete na temelju sadržaja web stranica Ritam Stvaranja.

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard