logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Pišem ti pismo – zaboravljena vještina i terapija

pisanje pisma je stara i gotovo zaboravljena vještina

Pišem ti pismo – zaboravljena vještina i terapija

Pismo

Pisanje pisma nekad je predstavljalo jedini način prenošenja misli s jednog mjesta na drugo. Pa čak i nakon pojave telefona, pisana riječ koju je donosio poštar budila je neku toplinu u srcu čitatelja, posebno ako je pismo bilo od neke drage osobe.

Sjećam se dok sam pohađala osnovnu školu, imala sam prijateljicu s kojom sam razvila šifriranu abecedu te smo si na tjednoj bazi pisale pisma koja smo onda kod kuće dešifrirale. Obožavala sam taj osjećaj išćekivanja novog pisma.

Kako bilo, u današnje doba, sandučić za poštu najomraženije je mjesto većine ljudi. Rijetki danas dobivaju pisma koja ih napune srećom. Većinom, u našim kaslićima nalaze se računi i reklame za dostavu hrane ili nečeg sličnog.

Većina današnje mladeži nikada nije primila ljubavno pismo, eventualno neki srcedrapajući sms ili email.

 

Pismo kao terapija

Moj glavni cilj je naučiti vas kako da zakoračite u svoju bajkovitu sliku i u nju povjerujete više nego što vjerujete realnosti koja vas okružuje.

Iako objave na internetu dosežu veliku količinu ljudi, vrlo su neosobnog karaktera jer jedino vi (svaki pojedinac za sebe) znate koje su vam želje.

Netko želi poljubac od nekog Pere, netko želi da mu psić ozdravi, netko želi otići na godišnji odmor u Portugal, netko želi da ga prestane boljeti lijevo koljeno nakon operacije, netko želi ozdraviti, netko smršavjeti … Primjera je onoliko koliko ima ljudi.

Želim za vas stvoriti jedinstvenu sliku, priču u koju ćete zakoračiti dok ćete čitati pismo namijenjeno isključivo vama. Želim da imate nešto opipljivo čemu se možete vraćati onoliko puta koliko vam je potrebno. Želim da kad ugledate među beskrajnim računima jedno pismo različite boje, pisano rukom i naslovljeno baš na vas… da osjetite novu budućnost u koju ćete zakoračiti čim počnete čitati njegov sadržaj.

Svako pismo sastoji se od rukom pisane priče u kojoj ste vi glavni protagonist, tiskanih uputa kako ulaziti u priču, malog crteža na kuverti koji predstavlja simbol ostvarene budućnosti (možete ga otrgnuti i nositi sa sobom) i mirisa eteričnog ulja po mojem izboru.

pogled u budućnost kroz pisanje pisama

Miris eteričnog ulja je dodan za one trenutke kada ne stižete pročitati cijelu priču, ali vam je potrebno da instant uđete u nju. Miris najbrže odrađuje taj posao, stoga je dodan kao pomagač. Napisat ću vam koje je eterično ulje upotrebljeno, tako da si možete sami nabaviti isto te ga imati kao podršku u stvaranju slike.

Svi osobni podaci bit će u potpunosti zaštićeni, ne čuvam nikakvu bazu podataka te ako

ćete željeti novo pismo za neku drugu sliku morat ćete mi ponovno poslati svoje podatke. Oni koji smatraju da su njihovi podaci preosobni da bi mi ih dali, pismo neću moći poslati na adresu nego mogu poslati na adresu određene pošte te vi tamo možete osobno podignuti pismo.

 

Pismo za nekog drugog

Beneficija svakog čovjeka je njegova mašta. U mašti možemo ići gdje god želimo s kim god želimo. Najveća prepreka na putu nam je naš unutarnji dijalog koji nam otežava zadržavanje u željenoj slici.

Recimo da imate bolesnog prijatelja kojeg želite vidjeti zdravog. Vi svjedočite njegovoj bolesti i vrlo vam je teško zamisliti ga zdravog.

Tu uskačem ja. Ja ne svjedočim izazovu nekog vama bliskog te mi nije nikakav problem zamisliti sliku vas i vašeg prijatelja zdravog. Stoga, napišite mi što bi ste željeli raditi s drugom osobom, kako biste željeli da druga osoba živi ( ako je prijatelj bolestan – što bi radio da je zdrav ili možda je vaša prijateljica ostala bez posla, a vi biste željeli da ima dobar posao na kojem je sretna ili je možda vaše dijete bolesno, a željeli biste da je zdravo i igra se s drugom djecom…).

Kako god bilo, slika je bezbroj te svaku mogu oživjeti riječima.

Jedino pravilo koje postoji je ovo: ako bi osoba za koju zamišljam odbila zamišljeno, da li bi ja to željela?

Ako je odgovor da, tada će biti učinjeno.

 

Koliko dugo treba da se slika ostvari?

Ovisno o tome koliko brzo će vam željena slika (priča u kojoj sudjelujete) postati prirodna toliko brzo će se ostvariti željeno. Za neke stvari potreban je jedan dan, za neke tjedni, a za neke i godine. Ono što je bitno je vaša vjera.

Što češće ulazite u sliku ostvarene želje i živite u tom stanju, tim će se prije stvari posložiti u stvarnosti.

 

Zapamtite ovo:

 

” Čovjek, pretpostavljajući osjećaj njegove ispunjene želje, mijenja svoju budućnost u skladu s pretpostavkom.

Iako je pretpostavka možda kriva, ako se održi dovoljno dugo, pretvorit će se u činjenicu.” -Neville Goddard

 

Cijena i brzina dostave

pismo samo za tebe

Cijena jednog pisma je 100 kn. ( u slučaju da pismo želite preporučeno, cijena će biti uvećana za cijenu takve dostave).

Račun ispostavljam putem interneta. Plaćanje se izvršava na žiroračun.

Brzina dostave ovisi o poštanskim uslugama.

Prilikom ispostave računa, poslat ću vam sliku napisanog pisma da vas zaštitim kao potrošača.

Ako kojim slučajem pismo ne primite unutar mjesec dana, poslat ću vam isto besplatno.

U slučaju da se pismo ošteti prilikom slanja ( od kada je predano u pošti), molim vas, slikajte mi ga i poslat ću vam isto još jednom.

Pismo će biti napisano unutar tri dana od trenutka kad ga naručite te slikano.

Kako je svako pismo pisano rukom, ako iz bilo kojeg razloga ne bude napisano unutar tri dana, dobiti će te popust na njega u visini od 50 kn.

 

Pozdrav,

Ana