logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Šetnja kroz Paralelne Svjetove: radionica ulaska u sliku

Radionica Ulaska u sliku po metodi Neville Goddarda Alkemija življenja

Zamislite trenutak kada vaša imaginacija postaje most između stvarnosti koju živite i onih paralelnih svjetova koje možete oblikovati.  Pridružite nam se na radionici Šetnja kroz Paralelne Svjetove i istražite tajanstvene putove Neville Goddardove tehnike manifestiranja koje će vas voditi do vlastitog svemira mogućnosti.

U ovoj jedinstvenoj avanturi, ne samo da ćemo šetati kroz paralelne dimenzije, već ćemo i aktivno oblikovati vlastitu stvarnost. Dođite na radionicu i otkrijte moć ulaska u sliku, gdje snovi postaju stvarnost kroz vještinu manifestiranja.

Pripremite se za korak prema svojoj viziji života.

Datum radionice: 27.11.2023.

Vrijeme radionice: 19:00 do 20:30

Cijena radionice: 50 eura

Radionica će se održati online putem Video Zooma

Prijava za radionicu ovdje

*mogućnost transakcijskog i online plaćanja

 

Šetnja kroz Paralelne Svjetove donijeti će vam:

1. Duboko razumijevanje Neville Goddardove filozofije: Otkrivamo temeljne koncepte moći uma u manifestiranju materije.

2. Praktičnu tehniku Ulaska u sliku: Učimo korak-po-korak tehniku koje će vam pomoći u aktivnom oblikovanju vaših želja i stvaranja života izvan uobičajenih ograničenja.

3. Alat za snažniju i bržu manifestaciju: Osvještavamo snagu vlastitog uma i sposobnost aktivacije ciljane emocije. Steknite praktične alate kako biste usmjeravali svoje misli i osjećaje prema ostvarenju ciljeva.

4. Transformacija pogleda na stvarnost: Razvijamo novi perspektivni okvir prema životu, omogućujući vam da svjesno oblikujete svoju stvarnost na temelju vlastitih želja i uvjerenja. – izlazimo iz kutije starih uvjerenja.

5. Aktivno vođenje kroz vježbe: Dopuštamo novoj realnosti da zauzme svoje mjesto kroz vođene vježbe ulaska u sliku koje će vam pomoći ostvariti svoje ciljeve.

Ova radionica pruža priliku za osobni i duhovni razvoj, omogućujući polaznicima da preuzmu kontrolu nad svojim životom i aktivno sudjeluju u stvaranju vlastite stvarnosti.

 

Ključni koraci za ulazak u sliku

Neville Goddard predložio je nekoliko ključnih koraka za ulazak u sliku, što uključuje:

1. Definiranje Cilja: Jasno odredite što želite postići ili doživjeti. Postavite ciljeve na način koji je specifičan, pozitivan i emocionalno angažiran.

2. Opustite se: Zatvorite oči, udahnite duboko i opustite se. Bitno je biti u opuštenom stanju kako biste lakše doživjeli željeni scenarij.

3. Prvo lice jednine: Zamislite situaciju kao da se stvarno događa. Uđite u sliku kao da ste tamo fizički prisutni. Proučavajte detalje, osjećaje i emocije povezane s ostvarenjem cilja.

4. Aktivacija Osjetila: Uključite sva osjetila. Osjetite, vidite, čujte, mirišite i dodirujte elemente u svojoj mentalnoj slici.

5. Ponavljanje: Redovito prakticirajte ovu tehniku, ponavljajući proces ulaska u sliku. Što je praksa redovitija, to će vaša sposobnost manifestiranja biti snažnija.

6. Vjera i Očekivanje: Imajte vjeru u to da će se vaša želja ostvariti. Ustvari, u jednoj realnosti već je ostvarena, a vi samo trebate ostati vjerni novom osjećaju.  Očekujte da će se stvari početi mijenjati u skladu s vašom mentalnom slikom.

Važno je napomenuti da je ključ u tome da se osjećate kao da je cilj već postignut tijekom ulaska u sliku.

Neville Goddard vjerovao je da je stvaranje snažnog osjećaja i uvjerenja ključno za manifestaciju željenih ishoda.

 

Veselim se druženju s Vama!

Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju

Ljubim Vas,

Ana

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard