logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

“Sloboda za sve” – predavanje i radionica

Sloboda za sve

“Sloboda za sve” – predavanje i radionica

Sloboda za sve – predavanje i radionica na istoimenu knjigu Neville Goddarda

Neville Goddard jedan je od najpoznatijih mistika 20.stoljeća. Njegove knjige i predavanja, vizija i percepcija promijenile su svijet. Neville nas je već odavno napustio u ovoj trodimenzionalnoj realnosti, ali njegovo naslijeđe ostalo je netaknuto.

Nažalost gotovo svi materijali dostupni su isključivo na engleskom jeziku, a današnje vrijeme doista zahtjeva Nevillovo znanje i dostupnost njegovih učenja.

Ovo je radionica na kojoj ću čitati dijelove Nevillove knjige “Sloboda za sve” te ih objasniti najbolje što znam kako bi imali što više koristi od  nje.

Nakon upoznavanja s Nevillovim idejama, posvetit ćemo određeno vrijeme za učenje kako manipulirati stvarnošću i stanjima u kojima se nalazimo.

 

Poglavlja koja ćemo odraditi su:

 

  1. Jednost Boga ( upoznavanje s JA JESAM)
  2. Tajna osjećaja
  3. Sabbath
  4. Vjera

 

Sve što ću odraditi na radionici bit će isključivo Nevillovo učenje i njegove riječi. Ne preuzimam nikakve zasluge za njegov rad.

Moja uloga je prevesti njegove riječi na Hrvatski jezik i kroz vlastito iskustvo približiti vam njegovo učenje te vas upoznati s izvornom moći koja postoji u svakom pojedincu.

Radionica traje 2 sata s kratkom pauzom od 10 minuta. Link na Video Zoom dobijete nakon prijave.

Cijena radionice je 350 kn

Prijavite se (ovdje)

***

…”Dvije stvari ne mogu se nalaziti na jednom mjestu u isto vrijeme, tako kad nevidljivo postane vidljivo, prošlo vidljivo stanje nestaje.

Vaša svjesnost  je uzrok vašeg svijeta. Svjesno stanje u kojem prebivate, određuje vrstu svijeta u kojem živite.

Vaš trenutni koncept sebe je sad ostvaren u obliku vašeg okoliša i to stanje je simbolizirano kao Ezav, dlakavi ili fizički opipljivi; prvi sin.

Ono što želite biti ili imati, simbolizirano je kao Jakob, mladić glatke kože koji je još nevidljiv, ali je subjektivno osjećan i doživljen, i postati će, ako ga se pravilno osjeti, zamjena svojem bratu Ezavu, odnosno vašem trenutnom svijetu.

 

Uvijek imajte na umu da je Izak, otac te dvojice sinova, ili stanja – slijep. On ne vidi Jakoba, svojeg sina glatke kože, on ga samo osjeti. I kroz osjetilo, on ustvari vjeruje Jakobu – subjektivnom, da je to Ezav – stvaran i stvoren…”

– iz knjige “Sloboda za sve” – Neville Goddard, poglavlje 4, Tajna osjećaja