logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

U slici je sreća: početni stupanj kreiranja

sreća je u slici

U slici je sreća: početni stupanj kreiranja

 

 

Dugo sam istraživala što je to što donosi ono o čemu maštamo u slici, ovdje u stvarni svijet.

Odgovor do kojeg sam stigla, oduševio me je.

 

Ulazak u sliku, odgovor je na to pitanje.

 

Onog trenutka kada uđemo u sliku i iz nje osjećamo sebe, to je trenutak kada nevidljivo poprima oblik vidljivog.

 

Što znači osjećati sebe?

 

Svima je poznat osjećaj ulaska u topli prostor nakon dugog bivanja na hladnoći. Osjećaj topline koji obujmi naše smrznuto tijelo, polagano opuštanje mišića, miris koji prevladava u prostoriji izrazito je snažan, naočale čija se hladna stakla zamute do te mjere da ih je potrebno skinuti, nosić koji polako dolazi k sebi još uvijek lagano šmrkav…

 

To je slika.

 

Ista stvar je sa zamišljanjem.

Što točnije tijelo može osjetiti određene stvari u prostoru, više će povjerovati da se to što zamišljamo, doista događa.

Ako zaista počnemo vjerovati svojoj slici, naš primarni signal koji odašiljemo u prostor oko sebe – nosit će informaciju da se zamišljeno dogodilo.

To je jedini uvjet.

 

Osjećati da se ono što želimo, doista dogodilo.

 

Zašto je to tako pročitajte ovdje.

 

Uspjeh ili neuspjeh

 

Razlika između uspjeha i neuspjeha nalazi se u sposobnosti što kvalitetnijeg bivanja u svojoj vlastitoj slici i zamišljanja kako bi se ponašali, razmišljali i djelovali da se ono što želimo doista dogodilo.

 

Ne postoji ništa što može stati između nas i onoga što želimo, osim nas samih. Realnost je ta da puno ljudi cijeli život mašta o nečemu što se nikada ne ostvari. Razlog tome je taj što uvijek kao ista osobnost razmišljaju o slici umjesto iz slike.

 

Najbolja stvar u cijeloj priči je to da maštanje ne košta ništa. Svatko može biti u svojoj slici bez obzira u kakvom je fizičkom stanju, ima li ili nema novaca, da li je muško ili žensko… jednostavno izaberite nešto što želite i prebivajte u tome kao da je stvarno. Trebat će vam nešto vremena, znanja i truda, ali ako budete uporni – postat će stvarnost.

 

Ovdje sam da vam pomognem na tom putu.

 

Razmišljajte iz slike, a ne o slici!

 

 

Ljubim Vas,

 

Ana