logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Strpljenje

Strpljenje

„Moj projekt je bio usporen zakonima prirode.

Svijet nije bio spreman na to.

To je bilo previše daleko ispred vremena.

No, isti zakoni će prevladati na kraju i učiniti trijumfalan uspjeh.“ – Nikola Tesla

 

Sve radite kako treba!

 

Učite, kontemplirate, držite vibraciju, meditirate, vizualizirate, primjećujete misli, mijenjate misli, smijete se, plačete, ljubite, volite, ljutite se, otpuštate, prepuštate, vjerujete, kreirate,….

 

Stišćete sve prave gumbiće, a rezultati izmiču??!!

 

Reći ću vam samo dvije stvari.

 

  1. Kao što ste pročitali na slici – dešavalo se i Nikoli Tesli. On je vjerovao da su prirodni zakoni ti koji ga usporavaju, ali koji će na kraju dovesti do njegove apsolutne uzvišenosti na najispravniji način. I gle čuda! Točno se sve kreće tim smjerom na najbolji i najučinkovitiji način (barem iz moje perspektive).
  2. Zamislite da ste vi i vaša kreacija najveći, najljepši i najbolji brod koji je ikada stvoren. I sad zamislite taj isti brod kako sječe ogromne oceanske valove i kreće se u jednom smjeru.

 

E tako!

I sad vas molim da mi objasnite kako će se taj brod okrenuti oko svoje osi u 3 sekunde?

 

Pa niste vi mali vodeni skuter kojeg će potopiti najmanji valić.

Vi ste ogromna brodina koja je odlučila promijeniti smjer.

 

E sad se sjetite Teslinih prirodnih zakona. Kada kapetan javi posadi da okrenu brod i kada posada odradi sve što je bilo potrebno za odraditi – trebat će vrijeme i prostor da se ta masa okrene u suprotnom smjeru.

 

Kad god vam se čini da radite na sebi i da još niste tamo gdje želite biti, pogledajte kroz prozor vašeg vlastitog života i recite mi da li je to isti krajolik od prije godinu dana?

 

Da li ste vi ista osoba od prije godinu dana, živite li ista uvjerenja, mislite li iste misli bez svjesnosti o njima, imate li potpuno iste navike,…?

 

Vi ste brod u procesu okretanja, shvatite to!

 

Da se brod okreće brže nego što je dopušteno, što mislite što bi mu se dogodilo? – Polomio bi se, došlo bi do prenaprezanja materijala i tko zna čega još!

 

Isto je i s ljudima!

 

Sve u svoje vrijeme.

Stvari se kreću savršenom brzinom – promjena navire u svakom novom trenutku!

Vi ste kreacija u pokretu!

Uživajte u pogledu!

 

Poljubac,

Ana