logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Tečajevi

Mala škola astrologije  (Udruga Vestigium, Rudeška cesta 142)

termin radionice je 24., 25. i 26.04. 2019. u jutarnjim satima (od 9:00 do 12:30  – 24. i 25. 4  te od 09:00 do 12:00 – 26.4.)

Cijena radionice je 500 kn za 10 sati predavanja i praktičnog rada.

U cijenu su uključeni materijali za radionicu te prostor.

Prijave za radionicu ostvarite na kontakt obrascu uz obavezno navođenje datuma, sata i mjesta rođenja za izradu natalne karte.

 

Ovdje pročitajte više o  Uvodnom predavanju

 

Svaki astrolog morao je naučiti priču o planetima, kućama, odnosima i položajima. I ja sam to prošla. Pa ipak, ono što sam primijetila na putu jest to, da kao i u životu, postoji tradicionalni način i „moj“ način. Ja sam odlučila astrologiju doživjeti na „moj“ način i to je baš ono što vam želim prenijeti.

U ovoj maloj školi astrologije polaznici će se upoznati s planetima i „planetarnim“ pričama kroz osobnosti planeta i njihov skriveni život unutar nas samih. Naučit će te iščitati osnovne postavke vlastite i tuđe karte. Pa ipak najviše od svega, željela bih vas naučiti iščitati potencijal svake planete na svojoj poziciji. Željela bih da zakoračite sa mnom u novu dimenziju stvarnosti u kojoj planeti pulsiraju u vama za vas.
Ja iskreno vjerujem da nam se stvari u životu događaju u odnosu na naša vlastita uvjerenja, a ne na stanje na nebu. Ipak, činjenica jest da su ti planeti na nebu stajali na određeni način u trenutku kad ste rođeni. Ustvari, natalna karta je kao otisak prsta – ne postoje dvije iste. Natalna karta pokazuje nam principe kojima volimo podleći u životu. Pokazuje nam privlačnost prema određenima mislima i emocijama te samim time i privlače određene događaje u naš život.
Stoga, postoji bezbroj realnosti sad ovog trenutka. Vi ćete u maloj školi naučiti uočiti i pročitati kojoj realnosti naginjete, a kojoj biste doista željeli svjedočiti.
Kao „intuitivni“ astrolog, upoznati ću vas s vašom pričom te ćemo naći mehanizme i alate kako da mudro stupite u dodir s uzvišenim stanjem svoje ličnosti i željenom realnošću uz pomoć planeta.

Teme u maloj školi astrologije:
1. Planeti u natalnoj karti i kako se očituju u nama
2. Kuće u natalnoj karti i što one predstavljaju
3. Odnosi planeta unutar karte
4. Podrška planetarnog sustava u nama
5. Otkrivanje dolaznog i maksimalnog potencijala
6. Što je intuitivno očitanje i kako to naučiti
7. Kako koristiti astrologiju u manifestiranju vlastitih želja
8. Otkrivanje vlastite misije u životu
9. Promatranje planeta u tranzitu kroz kartu
10. Očitovanje različitih realnosti u istoj natalnoj karti

 

Škola se sastoji od 10 sati aktivnog predavanja i radionice koji će se odraditi u tri uzastopna dana.

1. Dan

Upoznati ćemo se s osnovnim astrološkim pojmovima kao što su planete i njihove osobnosti, astrološke kuće i njihovi vladari. Uz to pričat ćemo o tome kako se očituje promjena ekspresije pojedine planete u različitim znakovima

2. Dan

Tijekom drugog dana upoznati ćemo se s vrstama i kvalitetama veza između planeta te ćemo kroz njihove odnose promatrati promjenjivost dolaznog potencijala i odabir ciljane realnosti.
Naučiti ćemo promatrati energetske odnose planeta unutar naših osobnih obrazaca i događaja koji nam se događaju tijekom tranzita.

3. Dan

Tijekom trećeg dana aktivno ćemo se baviti interpretacijom natalne karte u praksi. Tu će polaznici promatrati vlastite i tuđe karte te uočavati razlike istih.

 

 

 

 

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard