logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Individualni trening

Borite se s napadima panike? Nezadovoljni ste fizičkim izgledom? Mučite se s kroničnim problemima? Život vam se svodi na beskonačnu petlju izvršavanja obaveza koje vas ne usrećuju? Iscrpljeni ste do te mjere da se na večer samo srušite u krevet? Imate manjak vremena? Bezvoljni ste? Kronično nezadovoljni?

Iako vam se možda čini da se nalazite u bezizlaznoj situaciji, postoji način da iz nje izađete.

Trening manifestiranja sastoji se od:

  • Edukacija klijenta o pozadini njegovog izazova
  • Određivanje niza nesvjesnih misli, obrazaca i programa koji djeluju na njegovo fizičko, mentalno i emotivno stanje (određivanje uzroka)
  • Zamjena negativnih slika pozitivnima
  • Učenje i ovladavanje tehnikama koje klijent može sam primjenjivati
  • Uz navedene korake moguće je dogovoriti dodatno energetsko profiliranje, iscjeljivanje i podršku na daljinu.

 

Zašto je od najveće važnosti prepoznati negativnu sliku i zamijeniti ju konstruktivnom?

Zato što živimo u sadašnjem trenutku, a to je jedini je moment u kojem doista postojimo, u kojem zaista jesmo živi. Sve što stvaramo, stvaramo iz ovog trenutka sad. Sve što je bilo i što će biti, ustvari je energija koja se materijalizira kada ju promatramo.

To će reći da ako živimo u prošlim sjećanjima, mi ustvari koristimo dostupnu energiju da bi stvorili već poznatu realnost. I tako putujemo iz poznate prošlosti u predvidljivu budućnost ne ostavljajući mjesta iznenađenjima koja će nas skrenuti iz predvidljivog na neki novi, uzbudljiviji put.

Kako bi prestali razmišljati o prošlosti i krenuli u nepoznatu budućnost, potrebno je prvo primijetiti bitnost samog procesa razmišljanja (zamišljanja slika, odnosno maštanja).

Dokazano je da ako pravilno izvedemo maštanje, mozak neće znati da li se nešto događa sad ili su to „samo“ slike. To nam govori da negativne emocije, povezane s bolnim sjećanjem, u tijelu stvaraju istu razinu stresa kao da se događaj događa u ovom trenutku.

Ista stvar događa se i s pozitivnim slikama. Jedini uvjet je da se u potpunosti uronimo u njih, kao da su stvarne te proizvedemo prateću emociju.

Kako ući i stvarati iz slike, podučavam klijente na individualnim tretmanima koristeći određene Tehnike.

Vjerujem da će te na ovom mjestu naći odgovore koje već dugo tražite.

Pozivam vas da mi se javite i unaprijedite kvalitetu vlastitog života!

Napravite prvi korak

Ispunite ovaj obrazac i već danas saznajte kako ovladati izazovima te uspjeti u životu.

„Iskoristite šansu! Cijeli život je šansa. Čovjek koji stigne najdalje, obično je onaj koji se usudio pokušati.“ Dale Carnegie

[contact-form-7 id="5786" title="Kontakt obrazac 1"]