logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Natalna karta i energetsko profiliranje

Natalna karta

Natalna karta predstavlja raspored nebeskih tijela na nebu u trenutku našeg rođenja. Ona je poput putokaza koji nam govori o dubokoj svrsi koju smo došli ispuniti zakoračivši na sveto tlo Zemlje.

Već na prvi pogled u natalnu kartu moguće je ustanoviti pravce kretanja svijesti pojedine osobe.

Pogled prema vlastitom nebu kroz natalnu kartu

Što su pravci kretanja svijesti?

Prema međusobnom položaju planeta i raspoređenosti po astrološkim kućama vrlo je vidljivo gdje i na koji način osoba drži fokus. Dokazano je da tamo gdje je fokus, u tom smjeru se kreće energija. Stoga pogled na natalnu kartu predstavlja precizan alat za određivanje osnovnih izazova kod pojedine osobe.

Zašto je ponekad pogled na natalnu kartu bitniji od onoga što osoba misli da joj je bitno?

Zato jer desetljeća nesvjesnih misli oblikuju realnost osobe do te mjere da ona nije u stanju definirati izvor svojih dubokih uvjerenja.

Duboka uvjerenja na nesvjesnom nivou najveći su “krivac” za loše obiteljske i partnerske odnose, izazove s novcem pa sve do zdravstvenih tegoba.

Isto tako, već sam se puno puta uvjerila da netko može imati popriličan broj “loših” odnosa unutar natalne karte, ali ako svjesno radi na otkrivanju uzroka i mijenjanju vlastitih uvjerenja – svi ti odnosi, aspekti i kretanja planeta ostaju neispoljeni, odnosno – ne dogodi se ništa što osoba ne bi mogla riješiti na svjesnoj razini.

 

Energetsko profiliranje

Energetsko profiliranje koristim kao pojam za napredni rad s osobom nakon što sam pomoću natalne karte otkrila osnovne uvide o pravcima kretanja energije.

U profiliranju otkrivamo gdje i kako osoba ulaže svoju energiju te kakve rezultate s time postiže. Nakon toga promatram trenutna kretanja planeta da vidim koje zone u natalnoj karti će se aktivirati i na koji način. Cilj takvog profiliranja je odrediti duboke želje kojih osoba uopće nije svjesna te obrasce koji ju drže podalje od njihovog ispunjenja.

Ono što je najbitnije u čitanju karte i profiliranju jest činjenica da se nešto može promijeniti, odnosno da ništa nije upisano u kamenu.

Manifestiranje

Najbitniji korak kod čitanja natalne karte i energetskog profiliranja je manifestiranje željenih odnosa i događaja.

Nakon što s klijentom pređem osnovne izazove, nakon toga se okrećem osnovnim fazama manifestiranja. Osoba uči kako i na koji način riješiti trenutne izazove i pokrenuti buduće događaje u svoju korist.

Ovakva vrsta rada zahtjeva maksimalnu posvećenost kako moju tako i klijentovu. Klijent je taj koji prihvaća odgovornost za svoj vlastiti život te aktivno sudjeluje u promjeni dok je na meni da ga naučim koje korake treba poduzeti i na koji način, da bi živio život na najkvalitetniji način.

 

 

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard