logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Tehnike

Kao certificirani aromaterapeut specijalist i terapeut transformacije karmičkih obrazaca te višegodišnji korisnik znanstveno metodičkih tehnika doktora Joe Dispenze i gospodina Nevillea Goddarda kombiniram široki spektar različitih tehnika.

Sve tehnike koje koristim prilikom rada s klijentima služe za upoznavanje s nesvjesnim obrascima, uvjerenjima i programima te njihovu preobrazbu.

Kako se svi međusobno razlikujemo tako su tehnike koje koristim raznovrsne, holističke i prilagođene potrebama i željama klijenta.

 

Učenja Nevilla Goddarda „Mašta kreira stvarnost“

Iako je živio od 1905 do 1972 bio je vrlo predan svojim poučavanjima i napravio je bazu za cijelo jedno područje kvantne fizike, a to je utjecaj promatrača.

Neville je nebrojeno puta dokazao utjecaj mašte na realnost koja nas okružuje. Njegovo glavno učenje bazira se na promatranju onoga što želimo iz stanja sličnog snu i identifikacija nas kao promatrača sa stanjem u kojem se promatramo.

Jednostavnijim riječima, ako smo u stanju predvidjeti, osjetiti i učiniti nam potpuno prirodno stanje realnosti kojoj želimo svjedočiti – svjedočit ćemo joj.

Moje osobno iskustvo je to, da je tehnika ulaska u željenu sliku i promatranje svijeta iz nje, jedno od najučinkovitijih tehnika koje sam i sama isprobala. Rezultati kojima sam svjedočila i još uvijek svjedočim su nevjerojatni, čudesni i beskrajno maštoviti.

Uz navedene tehnike povest ću vas na jedno potpuno novo putovanje – ono unutar sebe.

Pozivam vas da mi se javite te otkrite potpuno novi svijet. Svijet ideja, kreativnosti, mašte i mirisa. Svijet u kojem je sve moguće.

 

 Um iznad materije

Ovim nazivom pokrila sam sve tehnike koje sam naučila od dr. Joe Dispenze prateći njegove knjige, meditacije i radionice.

Metode kojima se koristi ovaj neuroznanstvenik bazira se na svjesnoj i namjernoj promjeni stanja svijesti te ulasku u podsvjesni um koji se određenim tehnikama oslobađa ograničavajućih nesvjesnih misli i ograničenja te integraciji novih.

Glavni moto vezan uz ovu tehniku odnosi se na izvornu snagu našeg mozga, a to je „Um iznad materije“.

Što to u prijevodu znači?

Prema istraživanju Dr. Dispenze i njegovog tima, a i širokog spektra ostalih znanstvenika, um je toliko moćan da tijelo ne zna razliku da li se nešto doista događa ili ne. U prijevodu, koje god misli i slike se vrte u našem mozgu u budnom stanju, tijelo detektira i na osnovu toga otpušta određenu vrstu hormona. Ti hormoni služe  da podrže mozak u tim

mislima i mi se doslovno nalazimo u petlji razmišljanja i osjećaja. To znači da kad razmišljamo o nečemu, počinjemo se tako osjećati. Kako se osjećamo, tako i razmišljamo. Ako je naša priroda da o svemu razmišljamo negativno, tijelo će nas u tome podržati te stvarati još takvih osjećaja. Priroda takve petlje je da vodi u uništenje tijela koje je konstantno nabijeno hormonima stresa.

 

Da bi izašli iz te destruktivne petlje, potrebna je odluka i namjera koja je jača od svih ograničavajućih uvjerenja do tada.

Ljudskom mozgu je doslovno potreban trening promatranja i prepoznavanja nesvjesnih misli te namjera veća od tijela koje će se buniti svime što posjeduje.

Kada započnemo vlastitu promjenu, glavni cilj koji trebamo postići je mijenjanje naše osnovne prirode.

Ovaj proces zna biti naporan i vodi nas izvan svake zone komfora. Upoznaje nas s beskrajnom, nevidljivom i nepoznatom silom u kojoj spava naš potpuni potencijal. Jednom kada promjena zauzme mjesto, razumjet ćemo da je odluka da se promijenimo  – bila najbolja odluka koju smo ikada donijeli.

 

Sad je pravi trenutak da uložite u sebe


Prijavite se i promijenite svoj život na bolje.

Zajedno ćemo naciljati i uništiti ta uvjerenja koja stoje između vas i onoga što želite.

“Majstorstvo samokontrole misli i osjećaja je vaše najveće dostignuće” – Neville Goddard