logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Treninzi manifestiranja i njihova važnost

Treninzi manifestiranja u udruzi Vestigium

Treninzi manifestiranja i njihova važnost

Zašto je bitno trenirati manifestiranje?

 

Zato što trening razvija vještinu.

 

Kako se trenira manifestiranje?

 

Postoji nekoliko vrlo bitnih koraka koje je potrebno odraditi da bi svjesno manifestiranje postalo vještina.

 

  1. Osoba točno treba znati što želi. To spada pod mentalni proces te je vrlo bitno znati odrediti krajnju sliku. Krajnja slika je specifični trenutak koji osoba povezuje s osjećajem da je ono što želi, ostvareno. Vrlo bitno je da je to slika u kojoj su svi procesi vezani uz određenu želju završeni.
  2. Osoba se treba odvojiti od potrebe da zna KAKO će se nešto dogoditi i samo odlazi tamo gdje je ono ŠTO želi – njezino.
  3. Promjena stanja svijesti. Ovo više ne spada pod mentalni proces nego pod podsvjesno emotivno stanje. U treninzima manifestiranja to je najbitniji korak. To je ono čemu poklanjam najviše pozornosti. Mi kao ljudi, naučeni smo da izazove pokušavamo riješiti logikom. U manifestiranju, logika ne postoji. Postoji samo meditativno stanje kojim otvaramo vrata podsvjesnog uma i tamo ga reprogramiramo.
  4. Nakon završene akcije osoba ulazi u ulogu koju igra kad je želja manifestirana i promatra da li vjeruje da ima ono što želi. U prijevodu, promatra da li su se stvorile sinapse koje aktiviraju emociju povezanu sa sjećanjem na trenutak ispunjenja želje. Ako je u meditativnom stanju naša podsvijest povjerovala da je želja ostvarena, u našem svjesnom umu ostat će sjećanje na taj trenutak i emocija koja je sukladna tome. Doslovno smo izbrisali staru prošlost i upisali novu.
  5. Onog trenutka kada je podsvjesni um impresioniran slikom mi otpuštamo želju. Zašto? Zato što ono što imamo više ne želimo. Ustvari, iz stanja ispunjene želje naša namjera i naše misli se granaju dalje stvarajući nove želje.

 

Želite li ovladati ovom vještinom pozivam vas svake srijede od 18 do 20 sati u udrugu Vestigium (Rudeška cesta 142 u Zagrebu) na redovite treninge manifestiranja.

Ako ste pak više osoba za rad jedan na jedan, slobodno mi se javite na kontakt obrazac