logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Unutarnji razgovori

Unutarnji razgovori

Bitnost unutarnjih razgovora

Ono što mislimo potiče nas da se osjećamo u skladu s tim mislima. Kako se osjećamo, potiče nas da još više o tome mislimo.

Ovo je začarani krug razmišljanja i osjećanja.

Ako želimo promijeniti sebe i svoj život, moramo izaći iz tog začaranog kruga. To najčešće nije tako jednostavno.

Zašto?

Svaka emocija predstavlja kemiju koja zapljuskuje naš organizam i doslovno ga oblikuje prema tome.

Ako dugo razmišljamo na određeni način i u skladu s tim se osjećamo, tijelo će na stanicama stvoriti puno receptora za točno tu specifičnu emociju, odnosno kemiju.

Što znači, ako prestanemo reproducirati određenu scenu i osjećati određene emocije, naš organizam će baš poput ovisnika imati krizu.

Kriza kroz misli

Krizirati će tako da će vam slati misli kao što su : “možda da kreneš sutra”, “ovo neće nikada upaliti”, “ovo je glupo”, “ti to ne možeš, nema šanse”,…. sve u cilju da se predomislite i nastavite živjeti poznatim životom.

 

Da bi nešto promijenili trebamo zamisliti scenu u kojoj imamo ono što želimo te stvoriti unutarnji dijalog koji će se poklapati s tom scenom. Kada se zadnja scena i unutarnji razgovori poklope u potpunosti, proizvesti će novu emociju.

Nova emocija znači novu kemiju.

Bit će potrebno neko vrijeme da stanice stvore nove receptore, ali ubrzo će te početi primjećivati novu stvarnost oko sebe – onu koja se poklapa s vašim novim stanjem.

Novo stanje pokrenuti će nove razgovore i nove slike.

Pokrenuti će vas na neku novu akciju, vodit će vas na neka nova mjesta i osigurati vam neke nove događaje.

Sve to – da bi se stvorio most događaja koji vas vodi do ispunjene želje.

Moj posao je da vas naučim kako promijeniti svoje misli i unutarnje razgovore da se poklapaju s onim što želite te vas naučiti kako da ostanete dosljedni sebi.

Više o individualnim treninzima pročitajte ovdje.

Više o grupnim treninzima pročitajte ovdje.

Više o manifestiranju putem natalne karte pročitajte ovdje.